Waarden

Het Pedagogisch Project van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (PPGO!) is het basisdocument waarin de grondbeginselen, de waarden en de algemene doelstellingen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap zijn opgenomen. Als GO! school geven we op onze eigen wijze invulling aan het PPGO! waarbij onze 3 kernwaarden zijn: familiaal, duurzaam en actieve-kritische betrokkenheid.

"Samen duurzaam opgroeien!”

Samen opgroeien is samen leren van elkaar en samen leven met elkaar. Onze leerlingen ontdekken en verkennen de wereld in een zintuigprikkelende groene omgeving om van hieruit hun vleugels uit te slaan en op te groeien tot wakkere wereldburgers met een open blik op de wereld.

Schoolcultuur

Onze leerlingen zijn volwaardige partners op onze school. Er wordt niet enkel over hen gesproken, maar ook met hen. Op GO! BS Zavelberg creëren we  een prettige leer- en leefomgeving waarin leerlingen en volwassenen samen leren samen leven op basis van wederzijds respect en gelijkwaardigheid.

GO! waarden
..
Hoe groter het lettertype, hoe belangrijker de waarde. De belangrijkste waarden vormen de kern van ons onderwijs.